Curve - Litter

   

  

We had puppies born Sept 17th - a boy and 2 girls. To read up to date news about them, photos etc please visit Puppy Diary.

Sire to this litter is young Adamant's Follow Your Style who now at the age of 16 months has 10 CC's. He is living as a family dog with children and other dogs. He is very gentle and social in temperament getting along with everybody.

Mother of the puppies is our homebred Int Ch Glamorly Gasablanca who also shares lovely open ESS temperament and has been in excellent health all her life. She is qualified in the field and has 2nd price at bloodtracking test for hunting dogs. From shows she has gained her Int Ch title with limited showing. Lulu is dam to our Guilty litter.

Both parents have best possible A/A hips, have their eye-checks done and are PRA Cord-1 free & Fucosidosis-clear by parentage. The combination fullfills the requirements of the current directive for breeding set by the Finnish Springer Club.

  

Meillä oli syksyllä ihana pentue, joka syntyi 17.9. Pentujen kuulumisia, kuvia ja kehitystä voi tarkemmin seurata Pentupäiväkirjassa.

Isä on nuori "Gizmo" Adamant's Follow Your Style, jolla nyt 16 kuukauden iässä on jo 10 SERT:iä näyttelyistä. Gizmo elää perhekoiran arkea lapsiperheessä, jossa on myös muita springeriuroksia. Gizmo on hyvin kiltti ja sosiaalinen uros ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Pentueen emä on oma kasvattini "Lulu" Kans Mva Glamorly Gasablanca. Lulu on ollut monipuolinen harrastuskoira, se on suorittanut Spanielien taipumuskokeen hyväksytysti ensi yrittämällä ja sen kanssa on kerran oltu MEJÄ-kokeissa, josta AVO2-tulos 34 pisteellä. Lulu on Kansainvälinen valio ja saanut näyttelyissä hienoja arvosteluja spesialistituomareilta, näitä voi lukea Lulun omalta sivulta. Lulu on Guilty-pentueemme emä.

Myös Lulu on ollut ikänsä äärimmäisen terve, ja se on hyvin energinen, sosiaalinen ja reipas koira. Molemmilla vanhemmilla on terveet A/A lonkat, ne ovat silmätarkastettuja, PRA Cord-1 vapaita, fucosidosis vapaita. Yhdistelmä täyttää Springerspanielit ry:n jalostuksen toimintaohjeen.

  

Glamorly pentuinfo

  

Sire of our litter Adamant's Follow Your Style pictured at 11 months of age winning one more CC to his credit.

  

 Dam to our litter Int Ch Glamorly Gasablanca pictured at Summer 2011, photocopyright Anette Heikkuri.

  

"Lulu"

  

 

Gizmo himself as a puppy, pictured at the age of 12 weeks.

  

  

  

  

  

Adamant's

Follow Your Style

  

  

  

  

Int Ch

Bimbik's Finch

  

Int Ch Linmoor Zimply Zalient

  

Bogaloo's Yes It's Me

  

Int Ch

Adamant's Gloria Swanson

  

Adamant's Take Your Hopes

  

Int Ch Adamant's Let Me See

  

  

  

  

  

Int Ch

Glamorly

Gasablanca

  

  

Int Nord Ch

Trollängens Maximum Effect

  

Goldmoore's Good As Gold

  

Ch Trollängens Next Trip

 

Int Nord Ch

Adamant's Let 'Em Talk

Gb Sh Ch

Mompesson Royal Destiny

Int Ch

Adamant's Summer Fantasy

Glamorly English Springer Spaniels

HomeIntroductionPuppiesGlam TeamLittersNewsGalleryContact Me