"Guilty" Litter

  

  

Our "Guilty" litter was born April 25th 2012, we got 1 male and 5 bitches - to follow their developement, photos etc please look PUPPY DIARY.

We are really thrilled about the sire of our litter - he is Top Springer 2011 in the UK, BOB Crufts 2012, Gb Sh Ch Nord Ch Barecho Hold Your Horses At Peasblossom. "Seamus" was bred in Sweden by Helene and David Björkman (Barecho fame) and is owned by Jacky and Dave Mitchell (Peasblossom fame). My warmest thanks for Jacky and Dave for making this dream true!!

Seamus has all his health checks done with excellent results and he is a proven sire with some lovely topwinning offspring both in the UK and Sweden. He has the most lovely open, outgoing social ESS temperament so we were really lookin forward having his puppies also at Glamorly .

Mother of the puppies is our homebred Int Ch Glamorly Gasablanca who also shares lovely ESS temperament and has been in excellent health all her life & all healhtchecks done. She is qualified in the field and has 2nd price at bloodtracking test. From shows she has gained her Int Ch title with limited showing.

So far I have been very pleased with the puppies, they have superlative temperaments and are bringing so much happiness and joy to their families. I am also very happy to have found such great loving homes for the pups, really looking forward to future co operation with new families within the Glam team!

  

  

Kaiken haaveilun ja jännityksen jälkeen 25.4.2012 meille syntyi ihana pentue - 1 uros ja 5 narttupentua. Pentujen kuvia, kehittymistä ja kuulumisia on seurattu PENTUPÄIVÄKIRJASSA. 

Pentueen isä on suuresti ihailemani Englannin ja Pohjoismaiden muotovalio Barecho Hold Your Horses At Peasblossom. "Seamus" oli vuoden springeri Englannissa viime vuonna ja lisäksi sillä on kaksi CC'tä Cruftista huipentuen nyt maaliskuussa Cruftin ROP ja RYP-3 voittoihin. Seamuksen on kasvattanut Helene ja David Björkman (kennel Barecho) Ruotissa ja sen omistavat Jacky ja Dave Mitchell (kennel Peasblossom).

Seamus on laajasti terveystutkittu erinomaisin tuloksin ja sillä on jo paljon hienoja jälkeläisiä niin Englannissa kuin myös Ruotsissa. Seamuksella on ihana avoin, sosiaalinen rotutyypillinen luonne ja olenkin kauhean tohkeissani saadessani sen pentuja oman kasvatustyöni pohjaksi.

Pentueen emä on oma kasvattini "Lulu" Kans Mva Glamorly Gasablanca. Lulu on ollut monipuolinen harrastuskoira, se on suorittanut Spanielien taipumuskokeen hyväksytysti ensi yrittämällä ja sen kanssa on kerran oltu MEJÄ-kokeissa, josta AVO2 34 pisteellä. Lulu on Kansainvälinen valio ja saanut näyttelyissä hienoja arvosteluja spesialistituomareilta, näitä voi lukea Lulun omalta sivulta. Myös Lulu on ollut ikänsä äärimmäisen terve, ja se on kattavasti terveystutkittu. Aivan kuten Seamuskin, Lulu on luonteeltaan lapsirakas, sosiaalinen ja reipas.

Olen ollut tähän asti äärimmäisen tyytyväinen pesueeseen, niillä on ihanat luonteet ja uusissa kodeissaan ne ovat tuoneet perheilleen jo paljon iloa. Olen tosi onnellinen pentujen löydettyä ihanat kodit, kaikki pääsivät omannäköisiinsä perheisiin. On ollut mukavaa kuulla, kuinka kaikilla on lähtenyt arki sujuvasti käyntiin pikkuisten kanssa, odotan innolla alkavaa yhteistyötä uusien tiimiläisten kanssa!

  

  

Gb Sh Ch Nord Ch Barecho Hold Your Horses At Peasblossom BOB Crufts 2012

photocopyright: Agnieszka Banaszak-Kulka

  

  

Glamorly Guilty Filthy Rich 8 weeks

  

G. Guilty So What, G. Guilty As If I Cared & G. Guilty Filthy Rich at 8 weeks

  

Glamorly Guilt Free Chocolate pictured at 7,5 weeks, "Ella" is co owned by Glamorly.

  

  

  

  

  

Gb Sh Ch Nord Ch

Barecho Hold Your Horses

at Peasblossom

  

  

  

  

  

Int Nord Ch

Barecho Fun For The Future

  

Nord Ch Whisborne Angus Og

  

Ch Barecho Pretty Picture

  

Ch

Wongan Romanza At Barecho

  

Ch Azucroft On The Prowl

  

Ch Wongan Amazing Grace

  

  

  

  

  

Int Ch

Glamorly

Gasablanca

  

  

Int Nord Ch

Trollängens Maximum Effect

  

Goldmoore's Good As Gold

  

Ch Trollängens Next Trip

 

Int Nord Ch

Adamant's Let 'Em Talk

Gb Sh Ch

Mompesson Royal Destiny

Int Ch

Adamant's Summer Fantasy

Glamorly English Springer Spaniels

HomeIntroductionPuppiesGlam TeamLittersNewsGalleryContact Me